Jobb frivillig under EUROGYM i Bodø

Bli en del av vårt frivilligteam!

Vi søker entusiastiske og dedikerte frivillige som vil bidra til å skape et vellykket EUROGYM. Vi trenger mange frivillige og forventer å være et team på totalt 400 personer. De frivillige skal sikre at alt går knirkefritt, og at alle deltakerne får en fantastisk opplevelse i Bodø. Å være frivillig gir deg erfaring fra arrangementsjobbing, nye bekjentskaper og fantastiske minner. Dessuten viser forskning at frivillige er lykkeligere enn andre mennesker 😉

Bli med oss og vær en del av teamet som skaper livslange minner for alle under EUROGYM 2024.

Dette er høydepunktene under EUROGYM

EUROGYM er Europas største turn-arrangement for ungdom. Det arrangeres ei uke mellom 11. – 19. juli i Bodø i 2024, og mer enn 4000 ungdommer fra hele Europa skal fylle byen med show og idrettsglede.

Hva kan jeg bidra med som frivillig?

Under Eurogym skal det serveres over 100.000 måltider. Frokost serveres på skolene hvor deltakerne overnatter. Lunsj og middag serveres i Bankgatahallen og Bodø Videregående skole. Skagen Hotell er vår samarbeidspartner på catering av mat. Vi vil ha behov for mange frivillige til logistikken rundt servering av lunsj og middag, som f.eks. holde styr på køer, servere, vise deltakere hvor de rydder etter seg etc.

Alle oppvisninger og aktiviteter skal dokumenteres under Eurogym, vi har derfor behov for mange fotografer og videografer som kan bistå med produksjon. Vi har et eget team som publiserer i alle sosiale kanaler underveis ila. uken. Det skal også produseres aftermovies fra flere av oppvisningene. Er du interessert eller innehar en kompetanse på foto/video – vil vi gjerne ha deg med i vårt team!

11.-19. juli vil det være 4000 ekstra ungdommer i Bodø. Vi tar sikkerheten på alvor denne uken, og vil ha ekstra vakthold på de arenaene vi benytter mest. Vi vil ha størst behov for vakter i Bodø Spektrum (Bodøhallen og Nordlandshallen) og Stormen Konserthus. Vi har god dialog med politi, legevakt og brann – og som vakt under Eurogym vil du få informasjon fra disse instansene samt vår sikkerhetsansvarlige.

Det skal flyttes og rigges mye utstyr disse dagene i Bodø Spektrum og Stormen Konserthus. Det rigges klart til oppvisninger, mellom showene og ryddes på slutten av dagen. Noen av gruppene har med seg eget utstyr, og har behov for hjelp til logistikken på dette. Her har vi behov for et team på hver scene som sørger for at kjøreplanen går smertefritt og at alle gruppene får hjelp med utstyret sitt.

Vi har behov for mange smilende og hjelpende mennesker under Eurogym 2024. Vi skal ha oppvisninger og aktiviteter over hele byen, og vi ønsker at det skal være enkelt for deltakerne å orientere seg i byen vår. Vi vil også at alle skal sitte igjen med en fantastisk opplevelse av Bodø! Er du en som synes det er ekstra hyggelig å snakke med folk, være behjelpelig og vil vise frem Bodø som arrangørby – da vil vi gjerne ha deg med!

Lurer du på noe? Ta kontakt!

7 gode grunner til å jobbe frivillig

Du tar med deg unike erfaringer og kunnskap om hva som kreves for å planlegge og gjennomføre et stort internasjonalt idrettsarrangement med tusenvis av deltakere.

Du får mulighet til å jobbe og bygge relasjoner med mennesker fra ulike land og fra ulike deler av Norge. Du får være en del av et stort frivillignettverk som jobber sammen mot det felles målet å gjøre Eurogym 2024 til et fantastisk arrangment. Det åpner for økt kulturell forståelse og vennskap på tvers av grenser.

Bidra til å representere Bodø og Norge som arrangør, og skape stolthet i ditt eget lokalsamfunn ved å være en del av et internasjonalt arrangement som viser fram byen din på best mulig måte til de som kommer og besøker den.

Utvikle personlige ferdigheter som ledelse, kommunikasjon og problemløsning i en praktisk og dynamisk setting. Sammen med deg finner vi det arbeidsområdet som passer deg best og som du har lyst å fordype deg i og lære mer om.

Som frivillig får du deltakerpass til alle oppvisninger og show – her får du se noen av Europas fremste show-turnere i aksjon. Har du drømt om å dra på Cirque de Sollei eller være publikum på større talentshow, så er dette noe du absolutt bør få med deg!

Som frivillig får du alle måltider inkludert de dagene du er på jobb (frokost, lunsj og middag). Dersom du kommer tilreisende fra en annen by enn Bodø, dekker vi også overnatting for deg (4-6 personer sammen). Du får også en pakke med frivilligtøy som du har på deg gjennom uken, og som du får beholde i etterkant.

Få en unik sjanse til å være involvert i et stort arrangement og opplev den spesielle atmosfæren og energien som bare et slikt internasjonalt ungdomsarrangement kan gi.